Isparta’ya geleli 4 ay olmuş , ilk vakitler pek sevmesem de bu ara idare ediyor gibiyim. Etrafımızdaki isimli isimsiz dağlara 2 ay önce kar yağmaya başlamıştı, ancak Isparta merkeze bir türlü adam akıllı kar yağmamıştı! Az önce arkadaşlar odamın kapısını açıp; omuzlarındaki kar birintilerini gösterdiğinde bu fırsatı değerlendirmeliyim dedim. Kaptım fotoğraf makinemi ve birkaç güzel fotoğrafı “yılın ilk karı” ismiyle arşivime ekledim.
Çektiğim fotoğraflar

![isparta2 [640x480]](http://ogulcan.org/wp-content/uploads/2009/01/isparta2-640x480-300x225.jpg)
![isparta [640x480]](http://ogulcan.org/wp-content/uploads/2009/01/isparta-640x480-300x225.jpg)
Kar görmek istemiyordumda..çok güzel fotograflar Junk..sonuncuyu aldım..:) sonuncu harbiden güzel..hadi bakiyim eglenin 😀
İyi eğlenceler 🙂
Şimdi öğrenci olmak vadı 🙂
Cenky:Eğlence olarak fotoğraf çekmeyi kastetmiştim 🙂 Belirttiğim gibi bişey oynamadık..Fotoğrafları ben çektim makine iyi değildi belki diğer sefere daha güzel fotoğraflar çıkabilir ortaya.
Gazanya:Teşekkürler.
Ankara’dan ayrıldığım beri kar kış ve türevleri ile karşılaşmıyorum ama bir eksiklikte hissetmiyorum açıkcası:)
Resimler çok sağlam, hasret kaldım şu kar yağışına bir türlü şöyle kapıdan çıkamayacak kadar fazla yağmadı gitti. 😀
hayırlısı resimler çok sağlam, ellerine yüreğine sağlık junk.
e bişey daha sormak istiyorum o portlarttığın arabanın sahibi kimdi ve sonra ne oldu?
Müdürdü, ama bi’şey olmadı 🙂